Home.
nieuws.
foto album.
contact.

Dart

13 July was het weer zover,

 

Een uitstapje met de juupzuupers.

We hadden 3 bowlingbanen gereserveerd in Aqua Delta, waar we wederom ons best wilden gaan doen om elkaar af te troeven om de eerste plaats te bereiken.

Helaas liep dat een beetje anders dan verwacht en waren twee van de drie banen stuk. Jammer dat ze dat niet hadden verteld en zo hadden we na allemaal een keer gooien geen ballen meer.

Alles bleef achterin de banen liggen en  ze moesten steeds met een stokje tegen de ballen gaan duwen om de ballen weer naar voren te krijgen.

Het was dan wel  weer vermakelijk om met de ballen die terugkwamen tegen dat stokje te gooien  .

Uit coulance hoefden we de banen niet te betalen en waren we al snel weer buiten. (uiteraard na een paar vochtige versnaperingen).

Daarna hadden we een grote tafel gereserveerd in de Werf in Zierikzee om af te sluiten met een heerlijk maal bij onze shirtsponsor die weer eens diep in de buidel getast had en ons weer heeft voorzien van nieuwe dartshirts.

Na heerlijk getafeld te hebben met een bijna volledige Juupzuuper groep en ook de nodige alcoholische drankjes zijn we allen weer voldaan en met een goed gevoel huiswaarts gekeerd.